GYIK

1 KG RUHA ÉS 1 KG-OS ÁR TARTALMA

Mit tartalmaz 1 kg ruha/textília?

Egy kg ruha körülbelül 5-6 ing, 6-8 póló vagy blúz, 3-5 nadrág, 6-8 párnahuzat, vagy 4-6 törölközőnek felel meg, azok méretétől, vastagságától, illetve bélésfajtájától függően.

Mit tartalmaz az 1 kilogrammos ár (=1500 Ft)?

Az 1500 Ft-os alapár tartalmazza a ruhák háztól-házig szállítását, minőségi vasalását, hajtogatást, 5 db drót vállfát és az 1 db ruhazsákot, a két utóbbi csak vállfás kiszállítás esetén jár a ruháidhoz.

MINIMUM VASALT MENNYISÉG ÉS SZOLGÁLTATÁS TERÜLETEI

Minimum hány kg ruhát vasaltok?

Egységesen, minden általunk megjelölt településről minimum 2 kg ruhától fogadunk rendeléseket. 

MIVEL VASALUNK?

Milyen vasalót használtok a vasaláshoz?

Jelenleg egy PHILIPS PERFECTCARE VIVA gőzállomást használunk ruháitok kivasalásához, melynek 4,5 bar nyomású szivattyúja azonnal kisimít minden egyenetlenséget, az extra teljesítményű, 170 grammos gőzlövet pedig elbánik még a legmakacsabb gyűrődésekkel is. Vasalótalpa az ún. steamglide, mely a Philips prémium minőségű vasalótalpai közé tartozik. A gőzállomás egy speciális, intelligens vezérlőprocesszorral van ellátva, amely pontosan szabályozza a vasalótalp hőmérsékletét, ezáltal nem szükséges a hőmérsékletet állítani.  

 

 

A legtöbb ruhához/textíliához (különösen a kényes anyagúakhoz), VASALÓRUHÁT is használunk, mely megakadályozza a ruhák esetleges kifényesedését.

 

RUHA ÁTADÁSA ÉS VISSZASZÁLLÍTÁSA

Hogyan fizethetek?

Szolgáltatásunk ellenértékét 2 féle képen egyenlítheted ki:

  • készpénzzel, a ruhák visszaszállításakor 
  • banki átutalással, aminek a ruhák visszavitelétől számítva 8 napon belül tegyél eleget (ha kényelmesebb lenne számodra a banki átutalás, mint a készpénzes, kérjük jelezd felénk, és küldünk egy e-mailt bankszámlaszámunkról)

 

Mi van akkor, ha kevesebb ruhát szeretnék vasaltatni, mint amennyi a min. leadható mennyiség?

 Ha a rendelhető minimumnál kevesebb mennyiségű ruhát szeretnél vasaltatni, akkor kérd egyedi árajánlatunkat e-mail-ben (helyettedvasalunk@gmail.com).

 

Hogyan és mikor történik a ruha/textília súlyának a megállapítása?

Miután átadod futárunknak vasalandó ruhaneműidet, egy digitális mérlegen megállapítja a ruhák súlyát. Futárunk ezután küld Neked egy SMS-t, amely a lemért ruhaneműk pontos súlyát tartalmazza, így bármikor visszanézheted azt. 

Mi a helyzet akkor, ha a megbeszélt időben mégsem vagyok otthon, és nem tudom átadni/átvenni a ruhákat?

Abban az esetben, ha ez előfordulna, kérjük, hogy a megbeszélt időpont előtt 1 órával értesíts bennünket, viszont ha ez nem történik meg, 1000 Ft várakozási és kiszállási díjat számolunk fel.

Mit kell tennem, mielőtt elviszik a ruháimat/textíliáimat?

Helyezd a megrendelés tárgyát képező ruhákat és/vagy textíliákat egy tetszőleges zsákba vagy szatyorba. Ha szeretnéd és rendelkezel ilyenekkel, tedd melléjük vállfáidat és ruhavédő zsákjaidat.

Hogyan kapom vissza kivasalt ruháimat?

Két lehetőség közül választhatsz:

1) Összehajtogatva: ebben az esetben egy műanyag dobozban szállítjuk vissza hozzád ruháidat.

2) Vállfákra helyezve, és nejlonzsákba csomagolva: ez 1 kg ruha esetén 5 db vállfát és 1 db nejlon zsákot jelent, de igény esetén vásárolható plusz vállfa és nejlonzsák. (Természetesen az ingyenesen biztosított vállfák és nejlonzsákok darabszáma egyenes arányosan változik a vasalandó ruhád mennyiségével -> pl. 3 kg ruha esetén 15 db vállfát és 3 nejlonzsákot bíztosítunk ruháid mellé.)

*Az is előfordulhat, hogy 1 kg ruhádhoz nem lesz elég az 5 db vállfa és 1 db nejlonzsák, ebben az esetben lehetőséged van ezek megvásárlására; a vállfának a darabára 40 Ft/db, a nejlon ruhazsáknak pedig 50 Ft/db,ezen összegeket a számla tartalmazza majd.

VÁLLFÁK ÉS RUHATARTÓ ZSÁKOK

Adhatok saját vállfákat a ruháim mellé?

Természetesen, bár ez nem módosít az áron.

Szükséges-e visszaadnom a kivasalt ruhákhoz kapott vállfákat, ruhatartó zsákot/zsákokat?

Természetesen ez nem kötelező, viszont a következő rendelés alkalmával szívesen vesszük, ha visszakapjuk őket, hiszen így lehetőségünk nyílik újból felhasználni őket. 🙂

RUHÁK TÁROLÁSA

Hogyan/hol tárolják vasalásra váró ruháimat?

A ruhák/ textíliák átvételkor egy fedeles műanyag tároló dobozba kerülnek, és ebben is maradnak mindaddig, amíg vasalásra nem kerül a sor. Vasalást követően a jelzett igény szerint vagy hajtogatva visszakerülnek a dobozba, vagy vállfára akasztjuk őket, amit aztán védőfóliával látunk el, majd pedig ruhatartó állványokon tároljuk őket mindaddig, amíg vissza nem kerülnek hozzád.

Ami pedig magát a vasaló helységet illeti, fontos tudnod, hogy ruháid természetesen nincsenek kitéve semmiféle állati szőrnek, vagy dohányszagnak, hiszen az épületben nem tartunk állatot és csapatunk semelyik tagja sem dohányzik, így biztos lehetsz abban, hogy ruháid maximális biztonságban vannak nálunk , amíg vissza nem kapod őket 🙂  

KEDVEZMÉNYEK

Hogyan használhatom ki a maximális kedvezményt?

Két lehetőség van rá:

1) Ha minden második héten legalább egyszer vasaltatsz velünk (10%) és 96 órán belül (5%) kéred a vasalt ruháidat; ez összesen 15% kedvezményt jelent.

VAGY

2) Ha minden második héten legalább egyszer vasaltatsz velünk (10%) és 6 kg feletti ruhát kapunk tőled (5%); ez összesen 15% kedvezményt jelent.

VAGY

3) Kihasználod extra ráérős kedvezményünket, hiszen ez automatikusan 15% kedvezményt jelent. 

+1) Ha 96 órán belül (5%) kéred a vasalt ruháidat és 6 kg feletti ruhát kapunk tőled (5%); ez összesen 10% kedvezményt jelent.

Mennyi a maximálisan kapható kedvezmény?

A maximális kedvezmény 15%, ez alól kivétel, ha egyedi kedvezményt hirdetünk meg.

Top
Rendelés leadásTudj meg többet!Facebook